Ιστορίες Επιτυχίας

Σταυρούλα Καλύβακ. Ρένα,
Στα δύο τελευταία μαθητικά μας χρόνια σταθήκατε ως παιδαγωγός αλλά και ως ανεκτίμητη φίλη αφού σε κάθε δυσκολία ήσασταν παρούσα και βρίσκατε λύσεις. Η ευγνωμοσύνη και το ευχαριστώ δεν μπορούν να αποδοθούν με λόγια αλλά έμπρακτα. Μας διδάξατε καλύτερα από τον καθένα το σεβασμό, την επιμονή και την αφοσίωση στους στόχους μας, αξίες διαχρονικές.

Με λίγα λόγια, δε βοηθήσατε απλώς για την ένταξή μας σε μια πανεπιστημιακή βαθμίδα αλλά μας καλλιεργήσατε στάσεις ζωής. Κάθε φορά που θα ανατρέχετε στις φωτογραφίες μας να θυμάστε ότι την αγάπη και το χαμόγελό μας δεν τα κερδίσατε τυχαία.

Ευχαριστούμε…!            
2014-2015

Η είσοδός μου στο πανεπιστήμιο ήταν αποτέλεσμα οργανωμένου διαβάσματος και προσωπικού μόχθου. Πολύτιμος αρωγός στην όλη προσπάθεια στάθηκε το Πρότυπο Κέντρο Φιλολογικών μαθημάτων.

Το φιλολογικό πακέτο (Έκθεση, Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά, Ιστορία, Ν. Λογοτεχνία) διεξάγεται αποκλειστικά από την κ. Ρένα Κουτροζή σε ολιγομελή τμήματα, η οποία συνδυάζει το ρόλο της καθηγήτριας και του επιχειρηματία. Η μακρόχρονη εμπειρία και το μεράκι της για δουλειά όμως εξισορρόπησαν πλήρως τους δύο αυτούς απαιτητικούς ρόλους προσδίδοντας προσωπικό ύφος στην όλη διαδικασία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εστιάζει στον μαθητή και αναπροσασμόζεται με τις απαιτήσεις κάθε χρονιάς. Κατανοώντας την ανάγκη του εξεταζόμενου για συχνές επαναλήψεις η ύλη ολοκληρώνεται πάντα πιο νωρίς. Τα μηνιαία τρίωρα διαγωνίσματα όπως και τα τακτικά γραπτά μες στην εβδομάδα παροτρύνουν για ουσιαστικό και ποιοτικό διάβασμα. Για όλα τα μαθήματα παρέχεται επαρκές υλικό για μελέτη και ασκήσεις (πληθώρα αρχαίων κειμένων, παραθεμάτων). Τα φυλλάδια, οι προσωπικές σημειώσεις σε συνδυασμό με το διάλογο και το σεβασμό στην ατομική αντίληψη δίνουν την ευκαιρία για κατανόηση και εμπέδωση της ύλης.

Περισσότερο όλων η ηθική υποστήριξη και η αγάπη της κ. Ρένας αναβαθμίζουν την ποιότητα του φροντιστηρίου. Η καθημερινή επικοινωνία με τους μαθητές και τους γονείς δίνει διέξοδο στο άγχος και στην πίεση. Η κ. Ρένα υπήρξε πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να δώσει λύσεις διότι πέρα από καθηγήτρια είναι και μητέρα.

Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί. Πάντα θα έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!

Σταυρούλα Καλύβα
ΤΕΦΑΑ Αθηνών… (17.568)
Έτος: 2015

kalyva 1 doc

kalyva 1 doc

kalyva 2 doc

kalyva 2 doc

Δείτε Επίσης...

Επισκέπτες Ιστοσελίδας

Σύνολο2757311

Συνδεδεμένοι τώρα

4
Επισκέπτες

15 Ιουλίου 2024