Ιστορίες Επιτυχίας

Νεφέλη ΒλαχούληΣε μια απ’ τις δυσκολότερες και πιο απαιτητικές περιόδους της ζωής μου, τη χρονιά που έδινα Πανελλήνιες εξετάσεις, επέλεξα το Φροντιστήριο Κουτροζή και για μένα αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή για μια σειρά από λόγους.
Αρχικά, θεωρώ ότι είναι από τα φροντιστήρια που ολοκληρώνουν την εξεταστέα ύλη αρκετά σύντομα σε σχέση με άλλα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές να την επαναλάβουν αρκετές φορές. Αυτό ο παράγοντας συμβάλλει αναμφίβολα στην αποβολή του άγχους πριν από τις εξετάσεις.

Γενικότερα θεωρώ ότι η κατανομή της ύλης και τα τακτικά διαγωνίσματα με τον τρόπο που οργανώνονται από την κυρία Κουτροζή, αποτελούν την ορθότερη προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις.

Σ’ ένα άλλο επίπεδο θεωρώ ότι ο σχηματισμός των τμημάτων που αποτελούνται από λίγα άτομα είναι ο καλύτερος δυνατός εφόσον αφ’ ενός εξασφαλίζεται έτσι η ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος κι αφ’ ετέρου δημιουργείται φιλική ατμόσφαιρα και αποφεύγονται πιθανοί ανταγωνισμοί και προβλήματα.
Τέλος, δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην ίδια τη Ρένα Κουτροζή, τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτό το μοναδικό φροντιστήριο. Το γεγονός ότι αναλαμβάνει κάθε χρόνο η ίδια τη διδασκαλία όλων των θεωρητικών μαθημάτων –κάτι που απαιτεί αμέριστη αφοσίωση και κουράγιο- προσδίδει στο μάθημα έναν ιδιαίτερα προσωπικό και άμεσο χαρακτήρα και αφαιρεί την αμηχανία και την αυστηρότητα που πιθανόν θα υπήρχαν σε άλλη περίπτωση.

Τα δύο χρόνια, λοιπόν, που πέρασα στο φροντιστήριο πέρα από το γεγονός ότι αποτέλεσαν το κλειδί για την είσοδό μου στο Πανεπιστήμιο, με γέμισαν όμορφες εμπειρίες και αναμνήσεις. Και για όλα αυτά ευθύνεται η κυρία Κουτροζή με την αφοσίωση και την επιμονή της μας βοήθησε όλους να πετύχουμε τους στόχους μας και να περάσουμε στο επόμενο στάδιο της ζωής μας.
Σας ευχαριστώ για όλα!

Νεφέλη Βλαχούλη ‘14
Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης (18.221)

nefeli vlachouli doc

nefeli vlachouli doc

Δείτε Επίσης...

Επισκέπτες Ιστοσελίδας

Σύνολο2757295

Συνδεδεμένοι τώρα

4
Επισκέπτες

15 Ιουλίου 2024