Ιστορίες Επιτυχίας

Ιστορίες Επιτυχίας

Για τη Δέσποινα Αντωνίου, 2η στη Νομική Αθήνας (19.600 μόρια) και τον Σωτήρη Αντωνίου, 2ος στη Σχολή Ευελπίδων, έγινε ξεχωριστή αναφορά:

Στα "Φοιτητικά Νέα"

Στο "MEGA"

Στο "Πρώτο Θέμα"

Γωγώ Ποπώλη

Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη άγχος και πίεση εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το φροντιστήριο «ΠΡΟΤΥΠΟ» με τα ολιγομελή και συγκροτημένα τμήματα και τα συχνά διαγωνίσματα προσομοίωσης, τα οποία ήταν αυξημένης δυσκολίας, με βοήθησαν ν’ αντιμετωπίσω τις εξετάσεις με ψυχραιμία και εν τέλει να επιτύχω τον στόχο μου, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τη σχολή Ψυχολογίας.

Για την επιτυχία αυτή, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κ. Ρένα Κουτροζή η οποία μου παρείχε όλα τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια και την αναγκαία ψυχολογική στήριξη προκειμένου να αισθανθώ έτοιμη και ασφαλής, ώστε να φέρω εις πέρας τη φετινή δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

femaleΤο φροντιστήριο «Κουτροζή» είναι ένας αγαπημένος χώρος. Χώρος ευχάριστος και φιλόξενος.

Η κυρία Ρένα Κουτροζή είναι μια εξαίρετη καθηγήτρια με πλήρη γνώση όλων των αντικειμένων που διδάσκονται στο χώρο. Έχει μεγάλη μεταδοτικότητα, και το χαμόγελο και η αισιοδοξία της βοηθούν πραγματικά τον πιεσμένο μαθητή, όχι μόνο να καταφέρει να καταλάβει το αντικείμενο εξέτασης αλλά να παραμένει συγκεντρωμένος και ο ίδιος αισιόδοξος.

Δέσποινα ΚόκκαληΤο φροντιστήριο της κυρίας Ρένας, στο οποίο παρακολούθησα δύο χρόνια, ήταν αναμφισβήτητα από τις καλύτερες επιλογές. Όσον αφορά τα μαθήματα, η κυρία Ρένα διδάσκει με απόλυτη μεταδοτικότητα και σαφήνεια.

Το πιο σημαντικό είναι η όρεξη που διαθέτει και η αγάπη για το επάγγελμά της που γίνεται ορατή από τη πρώτη στιγμή.

Γωγώ Ποπώλη Για την Κυρία Ρένα,

Σας ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι κατάκτησης της γνώσης, και δεν σταματήσατε ποτέ να μας ενθαρρύνετε τις στιγμές που εμείς κουραζόμασταν. Είναι πολύ σημαντικό για έναν μαθητή να νοιώθει πως υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να ακούσουν τις ανησυχίες τους, τις φοβίες του, πόσο μάλλον δάσκαλοι με τους οποίους μοιράζεσαι τους ίδιους στόχους.

 

Αντώνης ΔασκαλόπουλοςΤο πρότυπο φιλολογικό κέντρο «Ρένα Κουτροζή» το χαρακτηρίζει η οργάνωση, η πειθαρχία και ο επαγγελματισμός. Το περιβάλλον του φροντιστηρίου σε κερδίζει από την πρώτη ματιά που εκτός από την αίσθηση της ασφάλειας, προσδίδει στους μαθητές αισθήματα αρμονίας και δημιουργικότητας.

Αυτά είναι απαραίτητα για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά κατά την εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και για να προσαρμοστούν στους ρυθμούς μελέτης των μαθημάτων. Τα μαθήματα είναι ευχάριστα και αυτό δίνει κουράγιο στα παιδιά να συνεχίσουν και να εξελιχθούν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους.

Κατερίνα ΟριέτταΈνα κομμάτι χαρτί δε θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τα δύο χρόνια που πέρασα στο Πρότυπο Κέντρο Φιλολογικών Μαθημάτων «Ρένα Κουτροζή».

Ένα από τα κυριότερα στοιχεία που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου ήταν το ζεστό και άνετο κλίμα που επικρατούσε πάντα στο χώρο.

Φωτεινή ΚατσίραΗ φετινή χρονιά ήταν γεμάτη άγχη, πίεση και αγωνία για το μέλλον. Ευτυχώς όμως τίποτα από αυτά δε μου στάθηκε εμπόδιο για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Το φροντιστήριο «ΠΡΟΤΥΠΟ» και με καθοριστική τη συμβολή της κ. Ρένας Κουτροζή με βοήθησαν να πετύχω το όνειρό μου.

Οι αδιάλειπτες ασκήσεις, τα ολιγομελή τμήματα και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης στο φροντιστήριο στάθηκαν ως απαρχή για την Ακαδημαϊκή μου πορεία. Στο χώρο του φροντιστηρίου μας, κάθε μάθημα διδάχθηκε με απόλυτο σεβασμό και αγάπη προς τους μαθητές.

Δήμητρα ΔασκαλοπούλουΤο φροντιστήριο το οποίο κατέχει πολλές αξιώσεις ακούει στο όνομα «Ρένα Κουτροζή» καθώς όλο και περισσότερα παιδιά κάθε χρόνια καταφέρνουν να φτάσουν στο στόχο τους, με την συνδρομή της καταξιωμένης καθηγήτριας και διευθύντριας του φροντιστηρίου κ. Ρένας Κουτροζή.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στο φιλικό περιβάλλον καθώς και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των μαθητών και της καθηγήτριας.

Χρύσα ΒαλλίδηΌλοι θέλουμε μια καθηγήτρια Να νοιάζεται για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά. Να είναι σύμβουλος για τα μαθήματα και για την ψυχολογία των «παιδιών» της. Να ρυθμίζει τα πάντα με απόλυτη αρμονία και αυτοσυγκέντρωση στον «οίκο» της. Γιατί είναι ωραίο να ενώνονται όλοι οι «οίκοι» των μαθητών, να φτιάχνουν το «χωριό» του φροντιστηρίου και τέλος να δημιουργούν την «πόλη» του πανεπιστημίου.

Φουσέκη ΚωνσταντίναΤι να πρωτοπείς για την Κυρία-Ρένα; Για την καλοσύνη στο βλέμμα της; Για την αγάπη που προσφέρει απλόχερα σ’ εμάς τους μαθητές; Ή για την επιμονή της να μας μάθει όχι μόνο γνώσεις, αλλά και το πώς να είμαστε ολοκληρωμένες προσωπικότητες, έτοιμες για την κοινωνία; Όλα αυτά αποτελούν την αξία του παιδαγωγού που καθοδηγεί τους μαθητές του στο ορθό! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μου διδάξατε, αλλά και για το γεγονός ότι ήσασταν πάντα δίπλα μου, τόσο ως καθηγήτρια, αλλά και ως ψυχολόγος. Σας αξίζουν τα καλύτερα!!

Παναγιώτα ΒαϊδάνηΗ δικιά σας υπέροχη φυσιογνωμία, οι στιγμές που περάσαμε μαζί, το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον του φροντιστηρίου σας θα μείνουν ανεξίτηλα στην καρδιά μου! Το «ευχαριστώ» για όλα αυτά είναι σίγουρα λίγο. Ελπίζω όμως πως το δικό μου πέταγμα στον κόσμο θα είναι η ανταμοιβή των κόπων σας! Για το ταξίδι μέσα στον υπέροχο κόσμο της γνώσης, η μαθήτριά σας.

Δείτε Επίσης...

Επισκέπτες Ιστοσελίδας

Σύνολο2757303

Συνδεδεμένοι τώρα

3
Επισκέπτες

15 Ιουλίου 2024