Ιστορίες Επιτυχίας

Ιστορίες Επιτυχίας

Αντώνης ΔασκαλόπουλοςΤο πρότυπο φιλολογικό κέντρο «Ρένα Κουτροζή» το χαρακτηρίζει η οργάνωση, η πειθαρχία και ο επαγγελματισμός. Το περιβάλλον του φροντιστηρίου σε κερδίζει από την πρώτη ματιά που εκτός από την αίσθηση της ασφάλειας, προσδίδει στους μαθητές αισθήματα αρμονίας και δημιουργικότητας.

Αυτά είναι απαραίτητα για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά κατά την εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και για να προσαρμοστούν στους ρυθμούς μελέτης των μαθημάτων. Τα μαθήματα είναι ευχάριστα και αυτό δίνει κουράγιο στα παιδιά να συνεχίσουν και να εξελιχθούν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους.

Κατερίνα ΟριέτταΈνα κομμάτι χαρτί δε θα είναι ποτέ αρκετό για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τα δύο χρόνια που πέρασα στο Πρότυπο Κέντρο Φιλολογικών Μαθημάτων «Ρένα Κουτροζή».

Ένα από τα κυριότερα στοιχεία που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου ήταν το ζεστό και άνετο κλίμα που επικρατούσε πάντα στο χώρο.

Φωτεινή ΚατσίραΗ φετινή χρονιά ήταν γεμάτη άγχη, πίεση και αγωνία για το μέλλον. Ευτυχώς όμως τίποτα από αυτά δε μου στάθηκε εμπόδιο για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Το φροντιστήριο «ΠΡΟΤΥΠΟ» και με καθοριστική τη συμβολή της κ. Ρένας Κουτροζή με βοήθησαν να πετύχω το όνειρό μου.

Οι αδιάλειπτες ασκήσεις, τα ολιγομελή τμήματα και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης στο φροντιστήριο στάθηκαν ως απαρχή για την Ακαδημαϊκή μου πορεία. Στο χώρο του φροντιστηρίου μας, κάθε μάθημα διδάχθηκε με απόλυτο σεβασμό και αγάπη προς τους μαθητές.

Δήμητρα ΔασκαλοπούλουΤο φροντιστήριο το οποίο κατέχει πολλές αξιώσεις ακούει στο όνομα «Ρένα Κουτροζή» καθώς όλο και περισσότερα παιδιά κάθε χρόνια καταφέρνουν να φτάσουν στο στόχο τους, με την συνδρομή της καταξιωμένης καθηγήτριας και διευθύντριας του φροντιστηρίου κ. Ρένας Κουτροζή.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στο φιλικό περιβάλλον καθώς και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των μαθητών και της καθηγήτριας.

Χρύσα ΒαλλίδηΌλοι θέλουμε μια καθηγήτρια Να νοιάζεται για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά. Να είναι σύμβουλος για τα μαθήματα και για την ψυχολογία των «παιδιών» της. Να ρυθμίζει τα πάντα με απόλυτη αρμονία και αυτοσυγκέντρωση στον «οίκο» της. Γιατί είναι ωραίο να ενώνονται όλοι οι «οίκοι» των μαθητών, να φτιάχνουν το «χωριό» του φροντιστηρίου και τέλος να δημιουργούν την «πόλη» του πανεπιστημίου.

Φουσέκη ΚωνσταντίναΤι να πρωτοπείς για την Κυρία-Ρένα; Για την καλοσύνη στο βλέμμα της; Για την αγάπη που προσφέρει απλόχερα σ’ εμάς τους μαθητές; Ή για την επιμονή της να μας μάθει όχι μόνο γνώσεις, αλλά και το πώς να είμαστε ολοκληρωμένες προσωπικότητες, έτοιμες για την κοινωνία; Όλα αυτά αποτελούν την αξία του παιδαγωγού που καθοδηγεί τους μαθητές του στο ορθό! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μου διδάξατε, αλλά και για το γεγονός ότι ήσασταν πάντα δίπλα μου, τόσο ως καθηγήτρια, αλλά και ως ψυχολόγος. Σας αξίζουν τα καλύτερα!!

Παναγιώτα ΒαϊδάνηΗ δικιά σας υπέροχη φυσιογνωμία, οι στιγμές που περάσαμε μαζί, το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον του φροντιστηρίου σας θα μείνουν ανεξίτηλα στην καρδιά μου! Το «ευχαριστώ» για όλα αυτά είναι σίγουρα λίγο. Ελπίζω όμως πως το δικό μου πέταγμα στον κόσμο θα είναι η ανταμοιβή των κόπων σας! Για το ταξίδι μέσα στον υπέροχο κόσμο της γνώσης, η μαθήτριά σας.

Μαριάννα ΣαρέληΔΕΝ Όσα «ευχαριστώ» χωράνε σ’ αυτό το χαρτί τόσα και άλλα τόσα σας αξίζουν! ΘΑ ΣΑΣ Όχι μόνο γιατί με βοηθήσατε να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορούσα αλλά και γιατί κάνατε αυτή τη χρονιά να είναι για μένα μια ευχάριστη και γεμάτη έντονες στιγμές ανάμνηση! ΞΕΧΑΣΩ Και τα πιο σπουδαία στοιχεία της επιτυχίας αυτής ήταν η επιμονή και το ενδιαφέρον σας που δεν με άφησαν να χάσω τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή μου! ΠΟΤΕ

Ζέφη ΒαλλίδηΑυτό που θα θυμάμαι πάντα από τα 2 χρόνια της προετοιμασίας είναι το ζεστό κλίμα και το οικείο περιβάλλον του φροντιστηρίου. Η κυρία Ρένα, εκτός από εξαιρετική παιδαγωγός υπήρξε και ανεκτίμητη φίλη καθώς είναι πάντα στο πλευρό των μαθητών σε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζουν. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να περιγράψω τη βοήθειά της αλλά και την ευγνωμοσύνη μου.

Χρύσα ΒαλλίδηΣε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπως είναι αυτή της προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, πολύτιμη σύμμαχος και συμπαραστάτης στάθηκε η κυρία Ρένα. Αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι το οικείο κλίμα που επικρατούσε, το οποίο έκανε το μάθημα να κυλά γρήγορα και ευχάριστα.

Βασίλης ΑλεβυζάκηςΈνα από τα σπουδαιότερα που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου ήταν το οικογενειακό κλίμα και η οικειότητα που αισθανόμουν στο χώρο. Λέγοντας οικογενειακό κλίμα φυσικά εννοώ τη σχέση τη δική μου, αλλά και των υπόλοιπων παιδιών με την κυρία Ρένα.

Εξάλλου αυτή ήταν που μας στήριξε στον αγώνα αυτόν που αναλάβαμε και μας συμπαραστάθηκε, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα μαθήματα, αλλά και σε οποιοδήποτε πρόβλημα είχαμε. Νομίζω, το θεωρώ σίγουρο μάλλον, πως όλες οι στιγμές που έζησα στο χώρο του φροντιστηρίου, όμορφες κι άσχημες, είναι ήδη χαραγμένες μέσα μου.

Κατερίνα ΜανίκαΔύο χρόνια πριν, ως μαθήτρια της Β΄ Λυκείου, έχοντας ακούσει ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σχόλια για την εξαιρετική δουλειά που κάνει το Πρότυπο Κέντρο Φιλολογικών Μαθημάτων Ρένα Κουτροζή, εμπιστεύθηκα την επιτυχία μου στα χέρια του.

Αρχικά η παράδοση γίνεται με τρόπο ευχάριστο και εποικοδομητικό, γεγονός που καθιστά το μάθημα ενδιαφέρον και ευκολονόητο. Σε αυτό φυσικά συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες όπως είναι ο αριθμός των μαθητών σε κάθε τμήμα.

Επισκέπτες Ιστοσελίδας

Σύνολο833181

Συνδεδεμένοι τώρα

16
Επισκέπτες

21 Ιουλίου 2019
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.