Ιστορίες Επιτυχίας

Φωτεινή ΚατσίραΗ φετινή χρονιά ήταν γεμάτη άγχη, πίεση και αγωνία για το μέλλον. Ευτυχώς όμως τίποτα από αυτά δε μου στάθηκε εμπόδιο για να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Το φροντιστήριο «ΠΡΟΤΥΠΟ» και με καθοριστική τη συμβολή της κ. Ρένας Κουτροζή με βοήθησαν να πετύχω το όνειρό μου.

Οι αδιάλειπτες ασκήσεις, τα ολιγομελή τμήματα και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης στο φροντιστήριο στάθηκαν ως απαρχή για την Ακαδημαϊκή μου πορεία. Στο χώρο του φροντιστηρίου μας, κάθε μάθημα διδάχθηκε με απόλυτο σεβασμό και αγάπη προς τους μαθητές.

Σίγουρα σε κάθε ταξίδι η πορεία προς το τέλος είναι δύσκολη, αλλά η προσωπική φροντίδα, ζεστασιά, προσήλωση και γνώση της κ. Ρένας έκανε τη πορεία αυτή πιο ομαλή. Τα μαθήματα αλλά και τα τμήματα είναι χωρισμένα με τέτοιο τρόπο που αναδεικνύεται η πρωτοβουλία του μαθητή ˙ κυρίως δε, δημιουργείται ένα αίσθημα αλληλεγγύης μέσα στη τάξη που μας κάνει όλους πιο δυνατούς και επίμονους για την επιτυχία!!!

Κυρία Ρένα, σας ευχαριστώ θερμά για όλα, δε θα σας ξεχάσω ποτέ.

Φωτεινή Κατσίρα 16ο Λύκειο Αθηνών Φιλολογία Κρήτης

Επισκέπτες Ιστοσελίδας

Σύνολο1271183

Συνδεδεμένοι τώρα

38
Επισκέπτες

02 Ιουνίου 2020
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.