Ιστορίες Επιτυχίας

Γωγώ Ποπώλη

Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη άγχος και πίεση εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το φροντιστήριο «ΠΡΟΤΥΠΟ» με τα ολιγομελή και συγκροτημένα τμήματα και τα συχνά διαγωνίσματα προσομοίωσης, τα οποία ήταν αυξημένης δυσκολίας, με βοήθησαν ν’ αντιμετωπίσω τις εξετάσεις με ψυχραιμία και εν τέλει να επιτύχω τον στόχο μου, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τη σχολή Ψυχολογίας.

Για την επιτυχία αυτή, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κ. Ρένα Κουτροζή η οποία μου παρείχε όλα τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια και την αναγκαία ψυχολογική στήριξη προκειμένου να αισθανθώ έτοιμη και ασφαλής, ώστε να φέρω εις πέρας τη φετινή δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ο χώρος του φροντιστηρίου είναι ιδιαίτερα ευχάριστος και φιλόξενος, ιδανικός για τη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων οι οποίες μένουν ανεξήτιλες στο μυαλό των μαθητών.

Το φροντιστήριο «ΚΟΥΤΡΟΖΗ», λοιπόν, ήταν για μένα η καλύτερη επιλογή, επιλογή επιτυχίας. Για τον λόγο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την κ. Ρένα για την υπομονή και την επιμονή που επέδειξε και, κυρίως, επειδή με ωθούσε να προσπαθώ συνεχώς, όλο και περισσότερο και με ενθάρρυνε, όταν πίστευα πως δεν θα τα καταφέρω!

Μπέτση Ευαγγελία
Σχολή Ψυχολογίας
16ο Λύκειο Αθηνών, 2019

Δείτε Επίσης...

Επισκέπτες Ιστοσελίδας

Σύνολο2757304

Συνδεδεμένοι τώρα

3
Επισκέπτες

15 Ιουλίου 2024