Ιστορίες Επιτυχίας

Κατερίνα ΜανίκαΔύο χρόνια πριν, ως μαθήτρια της Β΄ Λυκείου, έχοντας ακούσει ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σχόλια για την εξαιρετική δουλειά που κάνει το Πρότυπο Κέντρο Φιλολογικών Μαθημάτων Ρένα Κουτροζή, εμπιστεύθηκα την επιτυχία μου στα χέρια του.

Αρχικά η παράδοση γίνεται με τρόπο ευχάριστο και εποικοδομητικό, γεγονός που καθιστά το μάθημα ενδιαφέρον και ευκολονόητο. Σε αυτό φυσικά συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες όπως είναι ο αριθμός των μαθητών σε κάθε τμήμα.

Τα ολιγομελή τμήματα διευκολύνουν τόσο τους μαθητές όσο και τον καθηγητή, καθώς έτσι το μάθημα γίνεται άμεσο, προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός και ευδοκιμεί ο διάλογος.

Ένας άλλος καταλυτικός παράγοντας είναι η προσωπική διδασκαλία. Η κυρία Ρένα Κουτροζή αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αμέριστο ζήλο όλα τα φιλολογικά μαθήματα έχοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο της ύλης και άμεση επαφή με τους μαθητές. Επιπλέον η ίδια μοιράζει άφθονο υλικό με προσωπικές της σημειώσεις και διοργανώνει κυριακάτικα διαγωνίσματα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των μαθητών της.

Δύο χρόνια μετά δηλώνω πως η αρχική μου επιλογή με δικαίωσε καθώς παρά τις δεδομένες δυσκολίες των Πανελλήνιων εξετάσεων, με τη βοήθεια και τις συμβουλές της κυρίας Κουτροζή κατάφερα να πετύχω το στόχο μου!

Κατερίνα Μανίκα, 2015
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών 18.861

manika doc

manika doc

Δείτε Επίσης...

Επισκέπτες Ιστοσελίδας

Σύνολο2741752

Συνδεδεμένοι τώρα

6
Επισκέπτες

21 Ιουνίου 2024